Confidentialitate

Operator de Date Personale # 15767

 

Definitii

In cadrul Politicii de confidentialitate, termenii de mai jos vor avea urmatoarele definitii:

 

a.    Date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau mai multti factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, economice, culturale sau sociale;

b.    Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau manuale, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea sau combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

c.     Stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

d.    Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indifferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

e.    Operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

f.      Tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

g.    Destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indifferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

h.    Date anonime –date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi associate cu o persoana identificata sau identificabila;

i.       Date de tip “business contact” – date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa de e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele de tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

j.      Date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

 

Colectarea si utilizarea datelor personale

 

Key Account Trading in calitate de proprietar si administrator al website-ului www.comenzi-sampanie.ro respecta caracterul privat si administreaza in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate datele furnizate de dumneavoastra atunci cand utilizati acest website.

 

Key Account Trading poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. Aceste date vor fi stocate in mod securizat pe serverul care gazduieste website-ul nostru, administrat de firma Site Lab srl.

 

Formularul de inregistrare/comanda prezentat pe website cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta. Aceste informatii sunt de tip “business contact”, precum si date cu caracter personal. Datele cu caracter personal vor fi folosite in urmatoarele scopuri:

 

Ø      Pentru a procesa comenzile (facturarea serviciilor/produselor comandate, livrarea acestora, efectuarea de plati online, asigurarea securitatii tranzactiei ecommerce/platii online prin aplicarea de filtre antifrauda) si pentru a va tine la curent cu evolutia comenzii dumneavoastra.

Ø      Pentru a va trimite mesaje de informare din partea noastra si a partenerilor nostri cu privire la produse noi, promotii, oferte, evenimente etc., in cazul in care ati acceptat in mod expres acest lucru.

Ø      Pentru a fi prelucrate in date statistice cu scopul de a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra, pentru imbunatatirea continutului acesteia si a ofertei noastre de produse si servicii.

 

Puteti solicita oricand retragerea din campaniile noastre de informare intrand in contul dumneavoastra sau dand click pe link-ul de dezabonare prezent in mesajele noastre.

 

Efectuarea unei comenzi prin website-ul nostru este posibila fie prin crearea unui cont de utilizator – caz in care datele dumneavostra vor fi salvate pe server pentru a va facilita utilizarea ulterioara a site-ului, fie prin introducerea adresei dumneavoastra de e-mail urmata de completarea formularului de comanda cu datele de livrare si facturare. In cazul refuzului dumneavoastra de a ne furniza aceste date, ne vedem in imposibilitatea de a procesa si onora comanda, fapt pentru care nu suntem raspunzatori.

 

Suplimentar fata de cele prezentate mai sus, colectarea de date personale are loc si atunci cand efectuati o plata on-line prin intermediul solutiei de plata electronica  securizata oferita de partenerul nostru contractual. Formularele de plata on-line vor trebui completate cu toate informatiile solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

 

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: bancile implicate in platile on-line, organismele internationale de carduri si furnizori de servicii/produse, respective conform Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

 

Prin continuarea tranzactiei ecommerce prin intermediul website-ului nostru si al procesatorului nostru de plati electronice va exprimati consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta mixt (informatizat si manual) al Key Account Trading srl.

 

Key Account Trading nu vinde, nu schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

 

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

 

Key Account Trading poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator, in urmatoarele scopuri:

 

Ø      Realizarii de analize/rapoarte;

 

Ø      Realizarii de informari;

 

Ø      Publicarii, promovarii, ofertarii produselor si serviciilor oferite de “Comenzi-Sampanie.ro”.

 

Securitatea datelor colectate

 

 

Key Account Trading srl prin partenerii sai contractuali utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici la nivelul salariatilor si proceduri de lucru pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

 

Colectarea datelor cu caracter personal se face utilizand o conexiune SSL criptata, folosindu-se un certificat digital emis de COMODO ECC Domain Validation Secure Server .

 

Serverul pe care website-ul este gazduit este protejat de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalat in incinta adecvata ethnic si din punct de vedere al securitatii.

 

Permanent tehnologia folosita de website-ul nostru este supusa imbunatatirii si innoirii si permanent analizata din punct de vedere al securitatii.

 

Website-ul nostru poate contine legaturi spre alte site-uri pe care le consideram utile pentru dumneavoastra. Aceste site-uri sunt in afara controlului Key Account Trading si pot avea o politica de confidentialitate diferita de a noastra.

 

 

 

Daca aveti intrebari legate de Politica de confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de Key Account Trading si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

 

 

 

 

 

 

 

Magazin electronic creat de SiteLab


Statistici ShopMania Soluționarea Litigiilor Protectia Consumatorilor Transfer de bani Vivino