Oferta si preturi

Toate produsele, serviciile si transportul oferite pe site au preturile afisate in lei (RON), contin TVA si sunt disponibile atat in Romania in localitatile pe care le deservim, cat si in strainatate in tarile unde asiguram transport (va rugam sa consultati lista localitatilor afisate pe site sau sa ne contactati), in limita stocului disponibil. Ne straduim ca articolele pe care le comercializam sa fie prezentate si descrise pe site cu cea mai mare exactitate. Cu toate acestea in procesul de editare a informatiei pot interveni anumite erori, lucru pentru care nu putem fi considerati raspunzatori.

Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu reprezinta un element contractual.

 

Produsele provin de la producatori, importatori si distribuitori inregistrati in Romania, care au drept de comercializare a acestor produse si care detin certificate de calitate si conformitate pentru produsele lor.

 

Depozitarea si transportul produselor se face in conditii care conserva gustul si proprietatile produsului.

 

Orice reclamatii legate de produse vor fi facute in cel mult 10 zile de la data primirii produsului de catre client.

Ca in cazul tuturor produselor alimentare, returul sticlelor va fi efectuat doar in ambalajul original, nedeschis si nedeteriorat. Politica de retur nu se aplica sticlelor deschise. Retururile facute altfel decat cu ambalajul original intact nu vor fi acceptate.

 

Anumite produse se vand in cantitati minime (3,6, 12 sticle etc.). Acest lucru va fi indicat in dreptul produsului respectiv atunci cand e cazul.

 

La cererea clientilor, ‘Comenzi-Sampanie.ro’ poate livra si alte produse decat cele afisate pe site. Incercam sa aducem orice produs pe care clientii nostri l-ar putea solicita. Pentru o oferta de pret si un termen de livrare pentru produse care nu sunt afisate pe site sau produse speciale sau pentru cantitati mari, va rugam sa ne contactati pe email la: comenzi@comenzi-sampanie.ro.

Magazin electronic creat de SiteLab


Statistici ShopMania Soluționarea Litigiilor Protectia Consumatorilor Transfer de bani Vivino