Carassia Spumant Blanc de Blancs Brut metoda traditionala Crama Carastelec 0.75 Lt

Pret (TVA inclus):95,00 RON
Alerta reducere pret

Ref: 20024888

Pe stoc

Informatii despre livrare

TransportatorLivrare**
Curier - ambalare carton21.00 RON

**Taxele sunt calculate luand in considerare greutatea produsului.

Descriere produs:

  • Tara: Romania
  • Regiune: Crisana
  • Soi: Chardonnay
  • Categorie: spumant alb brut
  • Cantitate: 0.75 L
  • Nota degustare:
    Vinul are o culoare galben pai elegantă, mousse fin și note autolitice pronunțate. Aceste note specifice autolizei provin din perioada extinsă de 20 de luni de maturare în sticlă. Notele elegante de brioșă și cremozitatea vinului se îmbină cu prospețimea aromelor de fructe - arome fine de citrice, pere, mere, piersici - acestea fiind susținute de aciditatea vinului și echilibrate cu dozajul. Perlajul fin și persistent învăluie palatul și dau eleganță vinului atât vizual cât și prin textura fină pe palat. Postgustul este lung, plăcut, aromele autolitice completându-se cu note de miere și flori albe. Structură armonioasă, echilibru perfect între prospețime și maturitate.

    Spumantul Carassia Blanc de Blancs a câstigat medalie de aur la prestigioasa competitie internationala The Champagne & Sparkling Wine World Championships 2018. Prima editie al spumantului Carassia Blanc de Blanc a primit medalie de argint la aceeași competiție în anul 2017.  
Livrare: 19 Lei + 1 leu/kg

Ia-le impreuna!

Alti clienti au cumparat acest produs impreuna cu Carassia Spumant Rose Brut metoda traditionala Crama Carastelec 0.75 Lt

- + -
Pret total: 164,00 RON

Cele mai vandute

Magazin electronic creat de SiteLab


Statistici ShopMania Soluționarea Litigiilor Protectia Consumatorilor Transfer de bani Vivino