Confidentialitate si Termeni de Utilizare

Accesul si folosirea acestui website de catre dumneavoastra se supun Conditiilor generale de vanzare si Politicii de confidentialitate si implica acceptul implicit al dumneavoastra cu privire la acestea. Conditiile generale de vanzare si Politica de confidentialitate reprezinta formula contractuala dintre parti (comerciant si client). Key Account Trading isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.comenzi-sampanie.ro, precum si Conditiile generale de vanzare si Politica de confidentialitate, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

In cadrul Conditiilor generale de vanzare si a Politicii de confidentialitate urmatorii termeni vor avea intelesul de mai jos:

Comerciant – se refera la firma Key Account Trading srl proprietarul si operatorul website-ului http://www.comenzi-sampanie.ro/ ;

Website – se refera la www.comenzi-sampanie.ro ;

Client – se refera la orice persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani si la orice persoana juridica ce acceseaza si utilizeaza website-ul in vederea informarii sau achizitionarii de produse si/sau servicii.

Pentru orice informatii legate de comerciant, efectuarea comenzii, modalitatea de plata, modalitate de livrare, drepturile clientului, politica de confidentialitate si alte informatii privind magazinul virtual, va rugam sa consultati meniul afisat in partea stanga.

De asemenea, va stam la dispozitie cu orice informatie la adresa de email: receptie@comenzi-sampanie.ro .

Sumarul conditiilor generale de vanzare

Informatii despre comerciant

Datele noastre de contact

Domeniul de aplicabilitate si modificare conditii

Oferta si preturi

Comanda

Plata si securitate

Conditii de livrare

Taxe de transport

Asigurarea marfii, transport si transferul proprietatii

Returnarea marfii

Vanzarea catre companii

Rezilierea contractului

Politica de confidentialitate si protectia datelor

Solutionarea litigiilor

Drepturi de autor

Protectia minorilor

Unde esti: Prima pagina > Termeni si conditii generale de vanzare
Magazin electronic creat de SiteLab


Statistici ShopMania Soluționarea Litigiilor Protectia Consumatorilor Transfer de bani Vivino